Lisa Scholtens - dammen

Acties

Ik ben in 2021 voor de 4e keer Nederlands Kampioen geworden!

Hiermee heb ik mij gekwalificeerd voor deelname aan het WK Dammen. Dit WK heeft plaatsgevonden van 29 november tot en met 5 december 2021 in Szklarska Poreba (Polen). Tijdens dit toernooi BEN IK 3e GEWORDEN in het reguliere WK, en IK BEN WERELD KAMPIOEN BLITZ GEWORDEN !!

Ik ben super blij met mijn titel wereld kampioen! Wel zou ik in de toekomst ook graag wereld kampioen bij het reguliere dammen worden. Daar ga ik de komende tijd dus hard voor trainen.

Helaas zijn de kosten voor deelname aan een WK behoorlijk hoog. Ik probeer daarom geld te verzamelen om mijn deelname aan toekomstige WKs en wellicht ook EKs te kunnen betalen.

Acties: 

Ik kom graag (tegen een vergoeding) een damclinic of damsimultaan of een demonstratie blinddammen geven ! Leuk voor uw bedrijf, een (personeels)feestje, verjaardag of een evenement!

Verder kunt u als bedrijf mij sponsoren. Ik maak dan reclame voor uw bedrijf op mijn site en op mijn facebookpagina: Lisadamt.

Ook bijdrages van particulieren zijn van harte welkom.

Ik wil ook graag oppassen of andere klusjes doen waarmee ik geld kan verdienen.

Als u in de oranje kolom links op de site klikt op 'contact' kunt u mij een bericht sturen. Ik neem dan z.s.m. contact met u op!


Reageren? - Klik hier -


Naam: Terug naar Home