Lisa Scholtens - dammen

30 okt dubbele ronde tegen sterke tegenstanders

Lisa heeft prima geslapen. We werden wakker van de zon die door de ramen scheen. Fijn dat de zon scheen en dat het niet regende. Beetje jammer dat we nu vrij vroeg wakker werden. Ach ja, elk voordeel heb z'n nadeel!

Ochtend partij tegen Viktoryia Nikalayeva uit Belarus (Wit-Rusland). Dit is een hele goede speelster. In 2015 is ze wereld kampioene geworden bij de welpen meisjes!

In het vroege middenspel stond Lisa niet helemaal goed. Later kwam ze er wel weer bovenop. Lisa probeerde klassiek te maken. Dit lukte pas in het late middenspel. Uiteindelijk is het remise geworden! Blij met deze remise tegen zo'n goede speelster!

Partij nabesproken. Gegeten. Soep met rijst. Aardappelpuree. Geraspte wortel. Soort stoofvlees met saus. Misschien niet onze favoriete maaltijd maar prima te eten!

Ondertussen was de paring van vanmiddag bekend. Lisa speelt tegen de Poolse Aleksandra Wolkowska. Aleksandra heeft nu 4 punten dus tot nu toe beide partijen gewonnen. Weer een pittige tegenstander dus! Lisa heeft voor de wedstrijd met coach Heike nog wat verschillende openingsvarianten doorgesproken.

Ook deze 3e partij speelde Lisa zonder grote fouten. Ging gelijk op. Dus wederom remise! Tevreden mee!

Partij nabesproken. Gegeten. Eventjes getafeltennist. Partij van morgen voorbereid. En al weer op bed. T is hier geen vakantie maar het is absoluut genieten! !


 Mevr en men Wanders schreef op 31-10-2017:
Hallo Lisa en Carola
Knap hoor hoe je het gedaan hebt Lisa
En dat nog wel tegen zulke tegenstanders
Wanneer komen jullie weer terug ?
Hou je nog even taai
Groeten van ons en een goede terugreis

Reageren? - Klik hier -


Naam: Terug naar Home