Lisa Scholtens - dammen

Vr 2 nov 2018 7e en 8e ronde

Vandaag weer het inmiddels gebruikelijke dagelijks ritme : 7.15 u op, paar minuten lopen naar restaurant, 8.00 u ontbijt, daarna nog even terug naar de kamer, 8.50 teambespreking in de lobby, 9.00 u. 5 minuutjes lopen naar de speelzaal, jas beneden naar de garderobe brengen, je bord opzoeken, notatie formulier invullen  (toernooi, namen van beide spelers, datum, ronde nummer) en dan wachten tot het tijd is.

Lisa heeft vanmorgen 4.5 uur gespeeld tegen de Mongoolse Davaade Dashjamts. Verloren. Geen tijd om de partij te analyseren. Snel eten, nog even uitrusten/ontspannen in het hotel en dan snel terug naar de speelzaal voor de volgende partij.

De middagronde is tegen de Poolse Katarzyna Pisarska. In de zaal naast de speelzaal werd gezellig een bruiloft gevierd. En dat gaat hier in Wit-Rusland erg rumoerig. Wat in de speelzaal helaas erg duidelijk te horen was en aardig wat gefrustreerde kinderen opleverde....

Lisa heeft helaas weer verloren. Rond de 37e zet naar de kant geruild. Dat was niet handig en vanaf toen ging het mis.

Balen dat het vandaag niet gelukt is om punten te pakken! Morgen nog 1 allerlaatste partij. Hopen dat het dan lukt om nog 1 of 2 punten te scoren.


 annelie schreef op 02-11-2018:
balen
maar morgen ga je vast alles winnen je kunt het
xx Anne

Reageren? - Klik hier -


Naam: Terug naar Home