Lisa Scholtens - dammen

Ma 5 november. Het toernooi is voorbij

Lisa heeft vannacht eindelijk weer goed geslapen. Werd vanmorgen om 11 uur wakker! Maar nu echt helemaal niet lekker, oftewel: ze is nu echt ziek. :(
In tegenstelling tot eerdere jaren hebben de reis, het andere voedsel en het slapen in een vreemde omgeving Lisa geen goed gedaan. Waarschijnlijk komt dit omdat ze al niet fit was bij vertrek vanuit Nederland.

Nu eerst even een terugblik van moeder Carola: ik ben trots op Lisa dat ze zich gekwalificeerd heeft om op het WK te mogen spelen! En al helemaal trots op hoe ze het daar gedaan heeft! Ze heeft na iedere partij de rust opgezocht. Is steeds zo vroeg mogelijk gaan slapen. Heeft echt gekozen om haar energie aan het dammen te besteden en heeft daarom niet meegedaan aan spelletjes als weerwolven etc. Toch lukte het Lisa niet om haar gebruikelijke spel te laten zien. De scherpte ontbrak. Ondanks teleurstellingen ging Lisa toch iedere partij weer super gemotiveerd en goed voorbereid van start! Lisa je bent een kanjer! ❤

Dan de terugblik van Lisa: ik heb genoten van het toernooi! Ik heb mooie partijen gespeeld. Soms foutjes gemaakt maar daarna weer door geknokt. Het was geweldig om tegen buitenlandse goede speelsters te spelen! Mijn doelen voor de openingen en (aanvals)tactieken heb ik wel behaald.
Ik ga komend jaar weer veel trainen. Ik hoop me dan volgend voorjaar bij het NK weer te kwalificeren voor het EK en/of WK. En dan hopelijk fitter te zijn en een beter toernooi te spelen als nu!
Sponsors en donateurs bedankt voor jullie bijdrages!
En allemaal bedankt voor het volgen van het toernooi en onze verslagen! En bedankt voor alle reacties!


Reageren? - Klik hier -


Naam: Terug naar Home