Lisa Scholtens - dammen

27 okt 2017: WK 2017 in Dapki, Polen! IK BEN ER KLAAR VOOR !!!

Vanavond om 8 uur vertrekken we! Louis en Tanja brengen ons naar Hengelo. Daar stappen we in de bus van Team KNDB. Morgenochtend tussen 9 en 11 hopen we aan te komen in Dapki in Polen. We verblijven in hotel Duet. In dit hotel worden ook de wedstrijden gespeeld.


Op de foto de cadeautjes die ik heb gekocht om aan mijn tegenstandsters te geven. Wat nou typisch Nederlands?!? ;-)

Team KNDB bestaat uit 35 personen. 21 spelers die deelnemen in 7 categorieŽn. 10 ouders en 4 coaches. Rik Keurentjes is teamchef. Heike Verheul is mijn coach.

Zaterdag na aankomst mogen we onze kamers in gebruik nemen. Daarna gaan we kennismaken met de Poolse keuken. In Polen is de middagmaaltijd (het Dinner) de hoofdmaaltijd van de dag. Deze maaltijd wordt dagelijks geserveerd tussen 14 en 15 uur. 

Na het middageten hebben we een teambijeenkomst van Team KNDB. Hierna kunnen we uitrusten van de reis. Het advies is om maximaal 2 tot 3 uur te slapen en daarna weer actief te gaan bewegen, anders gaat ons bioritme naar de maan. Na het rusten ga ik met Heike mijn toernooidoelen doorspreken.

's Avonds van 19.30-20.30 krijgen we een Supper. Dit is een lichte avondmaaltijd.

Vandaag nog de laatste dingen inpakken, alle informatie over het toernooi nog eens doornemen en mijn damstrategieŽn nog eens doornemen.


 Juf Vredeveld schreef op 28-10-2017:
Zet m op Lisa! En vooral ook veel plezier!

 Eddy schreef op 27-10-2017:
Succes Lisa, en terugkomen met de beker!

 Hemmo schreef op 27-10-2017:
Zet hem op je kunt het.
We denken aan je

Reageren? - Klik hier -


Naam: Terug naar Home