Lisa Scholtens - dammen

28 okt veilig aangekomen in Dabki, Polen

We hebben een goede reis gehad. Uurtje in de file gereden ivm wegwerkzaamheden. Paar stukjes weg waren beroerd maar eigenlijk viel de kwaliteit van de wegen hier in Polen ons enorm mee! We hebben onderweg wel erg veel huizen gezien die er erg oud en vervallen uitzagen. De bus stopte om de 2 uur. We zijn bijna alle keren eruit gegaan. Even lopen en naar de wc. Onderweg heb ik weinig geslapen. Wel wat gedommeld.  En filmpjes gekeken!

 15 uur na ons vertrek vanaf huis kwamen we dus aan in Dabki. Het regent en dat gaat het waarschijnlijk tijdens ons verblijf nog veel meer doen. We kregen een keychord met een identificatiekaart er aan. Die moeten we tijdens de partijen en het eten altijd om hebben. 

We hebben allemaal grote kamers. Met 4 bedden en een bank! En met zonder gordijnen..... Dus maar vuilniszakken voor de ramen geplakt. Het is niet zo luxe als 4 jaar geleden in Talinn ( Estland ) maar gelukkig ook niet zo oud en slecht onderhouden als Jasmijn en mama vorig jaar in Wit-Rusland hadden. 

Vanmiddag om 14 uur diner. Er was aspergesoep maar voor mij was er gelukkig bloemkoolsoep. Nou ja.... groetesoep met hele stronken bloemkool er in. Lekker! Daarna gehaktballen en aardappelpuree. Voor de vegetariŽrs was er paprika gevuld met rijst.

Na het eten even gerust. Daarna toernooidoelen besproken met coach Heike. Toen even naar de supermarkt geweest. Daar spreken ze geen Engels. In het hotel gelukkig wel!

Om 19 uur was het avondeten. Rijst met saus. Brood met vleeswaren of jam. En thee erbij. Ik heb gewoon broodjes met suiker erop gegeten ; -)

Na het eten met de andere pupillen en welpen van team KNDB weerwolven gedaan. Gezellig! En toen op tijd op bed. Klok gaat hief ook gewoon een uur terug vanacht, dus we kunnen lekker een uur extra slapen! 

Erg veel zin in morgen! Om 11 uur de officiŽle opening van het WK! En om15.30 uur de 1e partij! 

Morgen volgen nog foto's bij dit verslag. 


 Janny Hebels schreef op 29-10-2017:
Hoi Lisa
Heel veel succes en plezier met de wk. Fijne tijd, ook de groetjes aan je moeder.
hartelijke geoet familie Johan Janny Janniek Jorieke Hebels

 Ina schreef op 29-10-2017:
Heel veel succes, maar natuurlijk ook veel plezier
Groetjes van ons uit T hoge noorden

 Twan schreef op 29-10-2017:
Hallo Lisa

hoe is het met je?
Ik wens je veel succes met dammen

wat een lange reis hopelijk ben je goed uitgerust
groeten van ons
van Twan en Bas en Annelin en Mei-Zei

Reageren? - Klik hier -


Naam: Terug naar Home